vrijdag 8 juli 2016

Juni: bierwandelen naar brouwerij Kees, Emelisse en Het Uiltje

Juni was een heerlijke bierwandelmaand aan de kusten van Nederland: wandelen in Zeeland, Vlissingen, Middelburg, Arnemuiden, Veere en Kamperland. In Noord-Holland wandelen vanaf Zandvoort aan Zee naar Haarlem door de Kennemerduinen.


Zeeland


Brouwerij Kees
Het werd een avontuurlijke bierwandeltocht naar brouwerij Kees via de Westerschelde, schapendijken en de vloedlijn omzeilen door slootjes te springen.
Brouwerij Kees, Middelburg


Bij brouwerij Kees in Middelburg krijgen we een rondleiding en een heerlijke proeverij. Daarna konden we inkopen doen en daar maakten iedereen gretig gebruik van!

Hier staan alle foto's van deze bierwandeltocht op Flickr

Brouwerij Emelisse De volgende zonnige dag staat in het teken van voormalige werkgever van Kees: brouwerij Emelisse. Wandelen vanaf station Arnemuiden over koeien- en schapendijken, langs het mooie Veerse meer en vanaf het prachtige Veere met het pontje naar Kamperland.
Bij brouwerij Emelisse hebben we op het zonnige terras vijf heerlijke bieren van Emelisse geproefd.

Hier staan alle foto's van deze bierwandeltocht op Flickr


Zandvoort - Het Uiltje, Haarlem

"Via Bierwandeltochten een mooie wandeling maken door het Kennemerland, van Zandvoort naar Haarlem. Eindstation: Uiltje Bar Haarlem. Dat lijkt me wel wat. Dus, groepje gasten bijmekaar zoeken en we gaan wandelen!" Lees hier het bierwandelverslag van Jan Dre op zijn blog Thamersch.

Hier staan alle foto's van deze bierwandeltocht op Flickr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten