vrijdag 8 juli 2016

Bier & Spijs: Lekkerbek

Vrijdag is visdag met een saisonnige lekkerbek van Oedipus.

Super lekker en heel simpel recept:
1. Ga naar de bierwinkel en koop een Lekkerbek van Oedipus.
2. Zet de Lekkerbek in de koelkast.
3. Ga naar de (vis)markt en koop een vers gebakken Lekkerbek.

4. Ga er lekker voor zitten en geniet van je Lekkerbek(ken)

Het bier Lekkerbek van brouwerij Oedipus uit Amsterdam:
Dit bier is gebrouwen voor het Food Film Festival 2014 in Amsterdam. Het thema was vis, dus ze hebben een bier gecreëerd dat prima past bij vis. Een kruidige saison met dille en mosterdzaad, en gehopt met Nelson Sauvin hop.

Ruik en proef de dille, kruidig en vrij moutig karamellig zoetje, droge en licht pepertje in de afdronk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten