Deelnemers over Bierwandeltochten


"We vonden Bamberg ontzettend leuk. We hebben genoten. Wat ik zo grappig vind is dat je alles tot in de puntjes voorbereidt en dat je daar niks van merkt. het is alsof je het zo uit de mouw schudt. Het programma zat goed in elkaar. De wandeling waren mij wat te kort, maar met 8 brouwerijen wist ik van te voren al wel dat we niet heel ver zouden komen. Duitsland is weer goed bevallen. En de groep was fijn. Leuke mensen die er allemaal zin in hadden. Ik heb 1 minpuntje: Bamberg zou een paar honderd km naar het westen moeten worden opgeschoven. De lange reis was het waard, maar we waren blij dat we weer thuis waren. Tot een volgende keer! Groeten Anne-Marie" (Bamberg Bier Experience 2019)

"Via Bierwandeltochten een mooie wandeling maken door het Kennemerland, van Zandvoort naar Haarlem. Eindstation: Uiltje Bar Haarlem. Dat lijkt me wel wat. Dus, groepje gasten bijmekaar zoeken en we gaan wandelen!" Verslag van Jan Dre op zijn blog Thamersch

"Paraplu mee, of zelfs een regenpak?! Vervelend dat dit mijn overdenkingen zijn op een zondagochtend eind mei. En al helemaal als er een bierwandeltocht op de planning staat. Maar ik heb er super veel zin in en met een volgepakte rugzak vertrek ik naar Heeswijk. De 12 km tocht start bij cafĂ© de Zwaan, met als eindpunt de Abdij van Berne. In totaal zijn we met 17 bierwandelaars – bierliefhebbers die graag in de natuur vertoeven of wandelaars die wel van een biertje houden. Heerlijk de natuur in, kom maar op!" Verslag van Yvonne op haar blog Bierliefde

"Stel: je bent een beetje zoals ik. Je houdt van bier, je bent graag buiten in de natuur en je zoekt een goed excuus om die twee dingen te combineren. Laat daar nou toevallig een handige oplossing voor zijn in de vorm van een bierwandeltocht. Het woord dekt eigenlijk de lading al: je gaat met een groepje gelijkgestemden wandelen door een mooi stukje Nederlandse natuur en als beloning mag je bier drinken en krijg je een rondleiding in een brouwerij. Toevallig stond deze zondag een tocht naar Oersoep gepland, dus ik greep mijn kans. Zaterdagochtend ingeschreven, zondagochtend in de trein naar Nijmegen. Zo spontaan kan dat gaan." Verslag van Marnix op zijn blog In het vat

"Eerst een stuk ploeteren om daarna op een zonovergoten terras een paar biertjes te proeven. Mja, dat leek ons wel wat. En gezien de natuurrijke omgeving van historisch Nijmegen boekten we een tocht over de Duivelsberg met als eindbestemming De Hemel." Verslag van MOUT over deze bierwandeltocht op haar blog.

"Hmm, zit in de trein nog na te genieten van de Oak Aged!!! Was weer zeer geslaagde dag en mooi weer! Bedankt Maarten en alle mede-bierwandelaars voor dit mooie weekend!" (Jacco, La Trappe, Tilburg)

"weer stukjes Arnhem gezien waar ik het bestaan niet van wist. Lekkere biertjes proeven bij Bierbrouwerij 't Goeye Goet in Nederlands Openluchtmuseum" (Paul)

"Hi Maarten! Thank you for a nice biertrip. We liked it very much. If the Picture are ok you can take it. Hope we can meet you an other time. Greetings from Per & Liv." (brouwerij Maallust)

"Heb super genoten, mooie gevarieerde wandeling en goede rondleiding met proeverij... Die paterkes kunnen er wat van! Aanrader" (Mons, La Trappe, Tilburg)

"We hebben een erg leuke dag gehad. Ik begin het concept al te promoten bij mijn kennissenkring. Ik heb zeker zin om nog eens mee te doen. Dus tot een volgende keer." (Bert, brouwerij Rodenburg, Rha)

"Hoi Maarten en medebierwandelaars! Het was een heerlijke wandeldag zaterdag, en het bier heeft prima gesmaakt!" (The Fiddler, Den Haag)

"Ik heb genoten van de tocht, de gezelligheid en het bezoek aan de brouwerij in het Openluchtmuseum. Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar!" ('t Goeye Goet, Arnhem)

"Was top! Dank Maarten voor de leuke dag en mooie uitleg. Heb zeer genoten van het heerlijke bier en het fijne gezelschap!" (Hanze-stadsbrouwerij, Zutphen)

"Het was een van de mooiste wandelingen tot nu toe en het proefde weer erg lekker!" (brouwerij Graaf van Heumen)

"Ik vond het een geslaagde dag zaterdag. Lekker gelopen en het bier smaakte goed na de wandeling. Ook leuk om wat van Amersfoort te zien." (De Drie Ringen, Amersfoort)

"heb enorm genoten van de gevarieerde avontuurlijke survivaltocht. Daarvoor hoef je niet perse naar het buitenland. En de biertjes smaakte heerlijk na afloop. Tot een andere bierwandeltocht (stadsbrouwerij Wittenburg, Zevenaar)

"Hoi Maarten, bedankt voor de leuke tocht vandaag. De route was prachtig, mooie plekjes gezien waar ik nog nooit geweest ben. Veel afwisseling, mooie uitzichten, veel zand (en weinig asfalt) en leuke klimmetjes. En natuurlijk lekkere biertjes als afsluiting bij de Graaf van Heumen. Kortom: een geslaagde dag!" (brouwerij Graaf van Heumen)

"Top ervaring van gepassioneerde brouwer. Prima sfeer, mooie bieren, prachtig authentiek verhaal" (Veluwse Heidebrouwerij, Ede)

"Ik was verrast en heb genoten van al die lekkere biertjes van Nederlandse bodem" (Burg Bieren, Ermelo)

"ik vond de wandeling echt prachtig en afwisselend en ook de afstand precies goed." (stadsbrouwerij De Hemel, Nijmegen)

"De onverwachte ontmoetingen maken het bijzonder omdat wij 'gewone mensen' niet zo direct in aanraking komen met de boswachter, jurylid Jos en de mensen uit Leiden." (Apeldoorns Bierfestival)

"Vond het gisteren gezellig, leuk om naar de lekkere biertjes toe te wandelen, dat verhoogt de factor genieten van lekker onbekend bier." (Burg Bieren, Ermelo)

"Mooi stukje natuur. Leuk om zo deze activiteit te ondernemen met gezellige mensen die ook van het leven genieten. Biertjes waren goed" (De Drie Ringen, Amersfoort)


"Gelligheid ten top! Mooi weer, uitgestrekte velden, dij(k)enkletsen, glutenvrijekaneelappelpannenkoeken, lekker door de klei ploeteren en natuurlijke de bierproeverij. En wat een heerlijk gezelschap." (Hanze-stadsbrouwerij, Zutphen)

"Ik vond het ook weer een hele mooie wandeling, een geslaagde dag. Ik vond de hapjes erg smakelijk en goed passen bij de diverse bieren" (stadsbrouwerij De Hemel, Nijmegen)


2 opmerkingen:

  1. Bedankt Maarten voor de gezellige dag. Leuke wandeling in goed gezelschap,lekker gewatertrappeld in het Veerse Meer, met als afsluiting de bierproeverij van de lekkere bieren van Brouwerij Emelisse in Kamperland.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Dankjewel Maarten voor de prachtige wandeling en de heerlijke bieren. Ik heb een fantastische dag gehad. Je komt 's ochtends een aantal vreemden tegen en je neemt 's middags als vrienden afscheid." (Allard, brouwerij Rodenburg. Rha)

    BeantwoordenVerwijderen