Bierproeverij met MaartenDe Bierproeverij met Maarten is een 'wandeltocht' langs lokale bieren, alleen nu komen de bieren naar je toe! Je gaat zes bieren proeven onder begeleiding van biersommelier Maarten Exel van Bierwandeltochten. Hij bespreekt en laat je genieten van verschillende bieren van lokale brouwerijen uit voornamelijk Nederland.

Bockbierproeverij bij Café Stekker
Tijdens de proeverij komen de volgende aspecten van het bier aanbod:
- geschiedenis
- hoe proef je bier
- biertypes
- brouwproces
- brouwerijen
De bieren worden geserveerd in proefglaasjes van 15 cl. Er staat water en crackers op tafel om de smaak te neutraliseren.


De Bierproeverij met Maarten kun je ook boeken voor je vrijgezellendag, verjaardagsfeest, teamborrel of familiefeest op locatie. Vraag naar de mogelijkheden: bel naar Maarten 0610508952 of mail info@bierwandeltochten.nl

We geven bierproeverijen met thema's als: Bockbieren, verschillende Bierstijlen, World of Beers, Winter Warmers, Lentebieren, Hoppige bieren, Zomerse bieren, Zwarte bieren, Trappisten, Abdijbieren

Wil je een keer een Bierproeverij met Maarten meemaken? Dat kan! Regelmatig zijn er bierproeverijen in Arnhem en omstreken. Check de agenda.

Eerstvolgende:
12 juli: Zomerse Bierproeverij, café TAPE, Arnhem

Deze bierproeverij staat in het teken van zes zomerse bieren. Fris hoppige, citrus, bloemig, sour, weizen en witbieren Ze worden geproefd onder leiding van biersommelier Maarten Exel en we gaan ze beoordelen. Kortom, een gezellige, leerzame en lekkere bieravond bij TAPE!

Locatie: Café TAPE, Hommelstraat 66, Arnhem, inloop vanaf 20:00 uur, start 20:30
Ticket: Reserveer hier je ticket(s) en wees zeker van je plekje
Recensie
Net een bierproeverij bijgewoond... Geweldige sfeer, leuke spreker met veel ervaring, lekkere hapjes maar vooral goede biertjes! We zijn verwend!!! Een hele leuke avond gehad en het geld dubbel en dik waard! (Daan *****)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten