donderdag 18 juni 2020

10 april 2021: Arnhem City Tour en High Beer (VOL)

Beste Bierwandelaar(s),


De Stadswandeling & High Beer in Arnhem van 19 december kan vanwege de corona-maatregelen helaas niet plaatsvinden. Dat betekent dat we deze bierwandeltocht annuleren en verzetten naar zaterdag 10 april 2021. Je gekochte ticket(s) blijven geldig voor deze tocht of een andere naar keuze. Onze excuses voor het ongemak.

Alvast dank voor je begrip.


Met vriendelijke groet,

Petra Dielman - ArnhemLife
Maarten Exel - Bierwandeltochten


Stadswandeling & High Beer in Arnhem VOLGEBOEKT 

Gids Petra van ArnhemLife laat je tijdens de stadswandeling de highlights zien van Arnhem. Ze vertelt verschillende leuke feiten en weetjes over de stad en je komt op plekken waar je nog niet eerder bent geweest. We ‘beklimmen’ de beroemde Eusebiustoren (met de lift) voor een geweldig uitzicht. Biersommelier Maarten gaat ook mee om onderweg het één en ander over de verschillende Arnhemse brouwerijen te vertellen. Daarna schuiven we aan in een gezellige kroeg voor een ‘High Beer’. Vier lekkere Arnhemse bieren passeren de revue. Natuurlijk horen er ook verschillende lekkere hapjes bij.

Zaterdag 10 april 2021 (wijzigingen onder voorbehoud) 
Startlocatie: Stationsplein Arnhem
Starttijd Arnhem Tour: 12:30 uur
Starttijd High Beer: 15:00 uur 
Einde: circa 17:00 uur
VOLGEBOEKT 


Een kaartje kopen kan via de link hieronder. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.Tickets

Tickets: €45,- p.p. (inclusief stadsgids en biersommelier, bezoek Eusebiustoren (lift), high-beer en hapjes)

Impressie:
Feest Aardvarken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten