dinsdag 31 december 2019

1 februari: Beer Geeks Beat ALS-Hike 2 DAVO "Road to Nowhere"De Beer Geeks op Facebook zijn nu met bijna 12.000 leden en hebben gezamenlijk met meer dan 70 brouwerijen een bier gebrouwen bij JOPEN. Hieraan is ook een goed doel gekoppeld waaraan alle opbrengsten van de verkoop en acties aan de stichting ALS worden gedoneerd.  Wij willen met bierwandeltochten ook een bijdrage leveren door een speciale bierwandeltocht te organiseren naar de releaseparty van het bier op zaterdag 1 februari. De releaseparty vindt plaats bij DAVO brewpub in Deventer. 

De bierwandeltocht onder leiding van Beer Geek Maarten Exel gaat door Deventer en de uiterwaarden van de IJssel naar de Beer Geeks Beat ALS Releaseparty in Deventer bij DAVO Brewpub

Bierwandel, proef & doneer mee op zaterdag 1 februari (wijzingen onder voorbehoud)
'Road to Nowhere'
Startlocatie: station Deventer
Starttijd: 10:00 uur 
Wandelafstand: 12 km
Terrein: de uiterwaarden van de IJssel kunnen nat, drassig zijn.
De wandelafstand is berekend o.b.v. het aantal Beer Geeks op FB daarbij geldt elke Beer Geek voor 1 meter, op dit moment telt de groep 11.965 leden (31-12-'19)
Na 6 km, 11:30 pauzelocatie, koffie en/of lunch bij Poort van Twello (eigen rekening)
12:30 laatste etappe circa 6 km 
Met pontje over de IJssel
circa 14:00 aankomst bij DAVO Brewing 

Aantal deelnemers: maximum is 20
Aangemeld: 10

Tickets

Deelname is €40,- p.p. Dit is inclusief begeleiding door gids-biersommelier Maarten Exel, pontje, toegang tot de releaseparty*, collabbier*, 2 muntjes* en donatie aan stichting ALS door Bierwandeltochten van de opbrengsten (na aftrek van de kosten).

* de opbrengst van toegang en alle geschonken bieren bij DAVO gaat naar stichting ALS

impressie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten